STORITVE

STORITVE

Inštalacije stanovanjskih objektov

Izvedba vseh vrst elektroinstalacij pri novogradnjah, adaptacijah, urejanju podstrešnih stanovanj,
poslovnih objektov. Izvedba jakotočnih in šibkotočnih inštalacij na objektu.

Inštalacije industrijskih objektov

Ukvarjamo se z izvedbo in vseh vrst jakotokovnih in šibkotokovnih instalacij za potrebe na industrijskih, poslovnih stavbah in trgovskih centrih.

Telekomunikacije

Si predstavljaš življenje brez telefona, radia, televizije in računalnika, bogastva informacij, ki nam je vsak dan na voljo?

Elektro meritve

Meritve elektroinštalacij so zelo specifično strokovno področje, ki ga določajo jasno predpisani standardi. Da bi bile električne meritve čim bolj kakovostne in varne, pa jih lahko izvaja le strokovno usposobljena oseba.

Strelovod

Na strelovod največkrat pomislimo takrat, kadar vidimo temno nebo, šviganje strel in takrat, ko nekje zasledimo ali preberemo, da je strela uničila hišo, gospodarsko poslopje ali celo ogrozila življenje.

Varovanje in nadzor

Svoj dom, naj bo to hiša, stanovanje, navadno gledamo kot del nas samih, del naše družine. Seveda je na voljo več možnosti za varovanje doma, od mehanskega in tehničnega varovanja dalje, a le s pravilno izbiro kombinacije, ki je specifična za vsak primer posebej, lahko zagotovimo dovolj visoko stopnjo varnosti.

Pametne inštalacije

Inteligentne inštalacije so v bistvu sklop različnih podsistemov, pri katerih se upravljanje in nadzor izvajata po enotnem vodilu. Tako lahko poskrbijo za razsvetljavo, ogrevanje, avdio- in video sisteme, tehnično varovanje, protipožarno zaščito in še kaj.

Sončne elektrarne

Sončne elektrarne in ostali alternativni viri energije predstavljajo razen okolju prijazne proizvodnje električne energije tudi donosen posel za katerega se danes odloča vse več ljudi.

Električno talno gretje

Nudimo vam izvedbo električnega talnega gretja (zunanje ali notranje površine) ter izvedbo ogrevanja žlebov ter odtokov meteornih voda.

kontakt